Ватерполо Ватерполо/Извештаји СДЦЗ

Филиповић: Хвала играчима, Управи и мојој породици

ВК Црвена звезда - Александар Филиповић

Ватерполисти Црвене звезде синоћ су освојили Куп Србије. У једној неизвесној утакмици која је на крају решена након извођења петераца, црвено-бели су се слатко осветили екипи Радничког која је са много самопоуздања, и као фаворит, ушла у то финале, пре свега захваљујући чињеници да су Крагујевчани у првенственом дуелу били изузетно убедљиви против изабраника Александра Филиповића.

Ипак, после победе у полуфиналу против Партизана, тренер црвено-белих, Филиповић, рекао је за наш портал да у финалу треба играти паметно, стрпљиво и борбено. Управо тако су Звездини ватерполисти и одиграли, те на крау заслужено славили.

Након што се еуфорија мало стишала, замолили смо тренера Филиповића за изјаву, а он је за наш портал рекао следеће:

“Прво бих још једном честитао играчима на изузетној утакмици. Испоштовали су договор из свлачионице. Одиграли су паметно, стрпљиво и борбено. Финале је само по себи тешко, поготово против екипе као што је Раднички који је сигурно физички најспремнија екипа у домаћем такмичењу. Ми смо их добро анализирали, знали смо шта и како треба да радимо и то смо и урадили. Имали смо шансу да завршимо утакмицу и у регуларном делу, али су се они вратили у игру и изборили петерце. У пенал серији смо, као и у целој утакмици, били мирни и сигурни у оно што желимо. Мислим да смо заслужили овај трофеј. Жао ми је што због актуелне ситуације нисмо могли да имамо више публике и да се радујемо са нашим навијачима, али се надам да ће бити још прилика за то. Хвала играчима, управи на указаном поверењу и наравно својој породици која ми је велика подршка и без које све ово не би имало смисла”.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама