Fudbal Fudbal/Vesti

RAD NA DETALJIMA U PAZOVI

Izvor: SD Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u potpunosti koriste sve resurse sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Zaista odlični uslovi za rad prijaju izabranicima Dejana Stankovića, a na drugom treningu otkako su u Pazovi, u centru pažnje bila je taktika.

Uvodni deo podrazumevao je standardno zagrevanje i razgibavanje, da bi potom istrčavanjima završili neophodnu pripremu pred trening.

Zatim se prešlo na pažljivo i marljivo objašnjavanje taktike koju naš stručni štab želi da prenese našim prvotimcima, a oni su upijali sve instrukcije i savete trenera Stankovića. Sav fokus bio je usmeren na taktičke zamisli, kao i na pozicionom pomeranju i tačnim, pravovremenim dodavanjima.

Polako se rad crveno-belih usmerava ka onome što ih vrlo brzo očekuje – početak prvenstva. Do najsitnijih detalja, Dejan Stanković sa svojim pomoćnicima želi sa usavrši Zvezdinu igru kako bi ona bila savršena. Nema sumnje da svi želimo da se radujemo pobedama koje će sigurno doći.

Takođe na terenu smo videli Bena i Gavrića koji polako hvataju ritam i vraćaju se u jači trenažni proces posle povreda. Golmani su radili odvojeno sa njihovim trenerom Pjerluiđi Briviom.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama