Фудбал Фудбал/Вести

ЈОВИЧИЋ: НАЈБОЉЕ СЕ ОСЕЋАМ УЗ ЕКИПУ

Извор: СД Црвена звезда

Остварили су фудбалери нашег клуба још једну победу на припремама, савладавши Металац резултатом 1:0, а веома задовољан због тога је и неумољиви везиста Бранко Јовичић.

– Била је добра провера, ужелели смо се фудбала сви и радујемо се свакој новој утакмици. Битно је и на пријатељским мечевима да тријумфујемо и да на тај начин градимо самопоуздање и победнички менталитет. Желим да само тако наставимо – почиње Јовичић.

Звездин везиста је био позитиван на корона вирус, а припремама се прикључио тек када су тестови показали да је негативан.

– Имало је нас неколико тај пех око вируса, да будемо позитивни. Ипак, морам да истакнем да се осећам веома добро. Постоји и умор, нисам тренирао неко време, само сам лежао у кревету, али ми је веома драго што сам се прикључио екипи. Морам да кажем да је психички било тешко, али сви људи из клуба су били уз мене и много ми је значила њихова подршка. Омогућили су нам да радимо контролне тестове после седам дана, сада смо сви здрави и то је оно најважније. Што се тима тиче, влада одлична атмосфера, имамо јасно постављене циљеве, добро радимо и сигуран сам да ће из тренинга у тренинг то све боље да буде.

Једва је дочекао Јовичић да се прикључи саиграчима.

– Најлепше ми је са екипом, ту нема дилеме. Што се тренинга тиче, знам шта ме чека, нису ми ово прве припреме у Звезди. Сад ће нас мучити упале, кукаћемо на тренинге, али колико је сад тешко, то ће бити лакше како сезона буде одмицала. Што се атмосфере тиче, Борјан је капитенски задужен за то. Увек је уз нас, увек влада позитива када је он ту.

Само речи хвале има Јовичић за наше ново појачање Срђана Спиридоновића.

– Ради се о одличном играчу, који се брзо уклопио у екипу. Има сјајне фудбалске предиспозиције и место му је у Црвеној звезди. Нажалост, и он је био позитиван на корона вирус, тако да смо путем фаце тиме-а имали прилику да причамо и да се боље упознамо. Одличан момак – подвлачи Јовичић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама