Фудбал Фудбал/Вести

РАД НА ДЕТАЉИМА У ПАЗОВИ

Извор: СД Црвена звезда

Фудбалери Црвене звезде у потпуности користе све ресурсе спортског центра Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови. Заиста одлични услови за рад пријају изабраницима Дејана Станковића, а на другом тренингу откако су у Пазови, у центру пажње била је тактика.

Уводни део подразумевао је стандардно загревање и разгибавање, да би потом истрчавањима завршили неопходну припрему пред тренинг.

Затим се прешло на пажљиво и марљиво објашњавање тактике коју наш стручни штаб жели да пренесе нашим првотимцима, а они су упијали све инструкције и савете тренера Станковића. Сав фокус био је усмерен на тактичке замисли, као и на позиционом померању и тачним, правовременим додавањима.

Полако се рад црвено-белих усмерава ка ономе што их врло брзо очекује – почетак првенства. До најситнијих детаља, Дејан Станковић са својим помоћницима жели са усаврши Звездину игру како би она била савршена. Нема сумње да сви желимо да се радујемо победама које ће сигурно доћи.

Такође на терену смо видели Бена и Гаврића који полако хватају ритам и враћају се у јачи тренажни процес после повреда. Голмани су радили одвојено са њиховим тренером Пјерлуиђи Бривиом.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама