Кошарка Кошарка/Вести

КРЕНУЛИ ЦРВЕНО-БЕЛИ!

Извор: СД Црвена звезда

Кошаркаши Црвене звезде мтс одрадили су у уторак на Малом Калемегдану први тренинг после двомесечне паузе и тако започели тренажни процес након дугого одсуства са терена изазваног пандемијом вируса Ковид-19.

Тренинг је према раније утврђеном плану и по свим препорукама водио кондициони тренер проф. Саша Лукман јер је након добијених резултата лабораторијских анализа, акценат стављен на постепено увођење и повратак играча у тренинг након паузе која је за професионалне спортисте била изузетно дуга.

Стручни штаб на челу са првим тренером Драганом Шакотом окупио је на теренима „One Team“ који су обновљени 2018.године уз сарадњу са Евролигом све домаће играче који су под уговором са КК Црвена звезда, као и једног страног играча Мајкла Оџа, капитена Бранка Лазића, Огњена Добрића, Владимира Штимца, Дејана Давидовца, Марка Јагодића Куриџу, Боришу Симанића, Немању Ненадића, Николу Јовановића, Марка Павићевића и Лазара Васића.

Црвено-бели (домаћи и играчи и Мајкл Оџо) до краја недеље тренираће на отвореним теренима клуба по већ утврђеном плану и програму, а КК Црвена звезда ће свакодневно обавештавати јавност о свим активностима првог тима.

КК Црвена звезда мтс

Who's Online

Скочи на траку са алаткама