Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Stanković – Lepe emocije na “Marakani”

Crvena zvezda je savladala Vojvodinu 2:0 u okviru 22. kola Superlige Srbije, a Dejan Stanković je povratak na stadion “Rajko Mitić” doživeo vrlo emotivno. 

– Čestitam Vojvodini na momačkoj igri. Izašli su da se nadigravaju i nijednog trenutka nisu imali strah od „Marakane“, ni od naših igrača. Mogli smo da postignemo još nekoliko golova, ali moramo da imamo više strpljenja kad imamo loptu u posedu. U nekim trenucima smo delovali konfuzno. Međutim, podmladili smo ekipu, tražimo našu igru i to je dugačak proces. Želim da igramo dobro i da pobeđujemo, ne volim improvizacije. Zahvaljujem se navijačima koji su večeras, kao i svaki put do sada, bili na vrhunskom nivou. Lepe su emocije sa večerašnje utakmice – rekao je Stanković uz reči hvale za kolegu Lalatovića.

Ipak, zasmetala je Stankoviću jedna situacija kada je naš tim mogao da primi gol.

– Naša odbrana je iskusna. Oni rade fenomenalno, ali trenutak nepažnje i jedna lopta iza leđa je mogla da nas košta. Oni igraju visok presing, izlazili su na naše odbrambene igrače i čak nam oduzeli nekoliko lopti u „opasnoj zoni“. Moramo da dobijemo na sigurnosti. Čestitam igračima na rezultatu i igri, ali siguran sam da mora i može bolje. Verujem u fudbalere koje treniram i znam da će iz meča u meč biti sve bolji – završio je Stanković.

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama