Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Станковић – Лепе емоције на “Маракани”

Црвена звезда је савладала Војводину 2:0 у оквиру 22. кола Суперлиге Србије, а Дејан Станковић је повратак на стадион “Рајко Митић” доживео врло емотивно. 

– Честитам Војводини на момачкој игри. Изашли су да се надигравају и ниједног тренутка нису имали страх од „Маракане“, ни од наших играча. Могли смо да постигнемо још неколико голова, али морамо да имамо више стрпљења кад имамо лопту у поседу. У неким тренуцима смо деловали конфузно. Међутим, подмладили смо екипу, тражимо нашу игру и то је дугачак процес. Желим да играмо добро и да побеђујемо, не волим импровизације. Захваљујем се навијачима који су вечерас, као и сваки пут до сада, били на врхунском нивоу. Лепе су емоције са вечерашње утакмице – рекао је Станковић уз речи хвале за колегу Лалатовића.

Ипак, засметала је Станковићу једна ситуација када је наш тим могао да прими гол.

– Наша одбрана је искусна. Они раде феноменално, али тренутак непажње и једна лопта иза леђа је могла да нас кошта. Они играју висок пресинг, излазили су на наше одбрамбене играче и чак нам одузели неколико лопти у „опасној зони“. Морамо да добијемо на сигурности. Честитам играчима на резултату и игри, али сигуран сам да мора и може боље. Верујем у фудбалере које тренирам и знам да ће из меча у меч бити све бољи – завршио је Станковић.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама