Hokej Hokej/Najava utakmica

Najmlađi i Zagrebu, veterani u Subotici, juniori dočekuju Slaviju

SKHL Crvena zvezda (U8 i U10)

Selekcije U9 i U10 hokejaškog kluba Crvena zvezda, ovog vikenda učestvovaće na prestižnom turniru u Zagrebu. Tom prilikom trener Vukašin Stević, osbrnuo se kratko na ono što ove dve selekcije očekuje na tom turniru, kao i narednom periodu.

“Turnir u Zagrebu se održava 15. i 16. februara na Velesajmu za uzrast U8 i U10, a domaćin će biti KHL Mladost. Ovo je vrlo kvalitetan i prestižan turnir sa dobrim ekipama iz regiona, na koji uvek vrlo rado dolazimo, jer znamo da nas očekuje veliki broj jakih utakmica. Ovim turnirom u Zagrebu počinjemo jedan takmičaraki ciklus jer nas do kraja februara čekaju još dva turnira u Srbiji”, rekao je trener Stević.

Naravno, na našem portalu imaćete prilike da pročitate i izveštaj sa tog turnira, a nadamo se i da vidite fotografije naših mladih hokejaša.

Što se tiče veterana oni će svoj novi prvenstveni duel Prve B lige odigrati u subotu z Subotici, protiv domaćina Spartaka. Nakon što su u prošlom kolu doživeli poraz u Beogradu od ekipe Vojvodine, crveno-beli će svoje rane vidati u Subotici. Meč ove dve ekipe počinje od 20 časova i 20 minuta.

Juniori Crvene zvezde u nedelju i ponedeljak dočekuju ekipu Slavije iz Ljubljane. Nakon što su u četvrtak odigrali meč sa istim protivnikom u Ljubljani i nakon što su doživeli poraz u utakmici u kojoj su imali vodstvo i priliku da odnesu pobedu (8:6 za Slaviju), crveno-beli će dati sve od sebe kako bi se revanširali ekipi Slavije i pokazali da mogu mnogo više od onoga što su njihovi rezultati do sada ppokazali.

Utakmica u nedelju se igra od 16 časova, dok je u ponedeljak meč zakazan za 12 časova i 45 minuta.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama