Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Најмлађи и Загребу, ветерани у Суботици, јуниори дочекују Славију

СКХЛ Црвена звезда (У8 и У10)

Селекције У9 и У10 хокејашког клуба Црвена звезда, овог викенда учествоваће на престижном турниру у Загребу. Том приликом тренер Вукашин Стевић, осбрнуо се кратко на оно што ове две селекције очекује на том турниру, као и наредном периоду.

“Турнир у Загребу се одржава 15. и 16. фебруара на Велесајму за узраст У8 и У10, а домаћин ће бити КХЛ Младост. Ово је врло квалитетан и престижан турнир са добрим екипама из региона, на који увек врло радо долазимо, јер знамо да нас очекује велики број јаких утакмица. Овим турниром у Загребу почињемо један такмичараки циклус јер нас до краја фебруара чекају још два турнира у Србији”, рекао је тренер Стевић.

Наравно, на нашем порталу имаћете прилике да прочитате и извештај са тог турнира, а надамо се и да видите фотографије наших младих хокејаша.

Што се тиче ветерана они ће свој нови првенствени дуел Прве Б лиге одиграти у суботу з Суботици, против домаћина Спартака. Након што су у прошлом колу доживели пораз у Београду од екипе Војводине, црвено-бели ће своје ране видати у Суботици. Меч ове две екипе почиње од 20 часова и 20 минута.

Јуниори Црвене звезде у недељу и понедељак дочекују екипу Славије из Љубљане. Након што су у четвртак одиграли меч са истим противником у Љубљани и након што су доживели пораз у утакмици у којој су имали водство и прилику да однесу победу (8:6 за Славију), црвено-бели ће дати све од себе како би се реванширали екипи Славије и показали да могу много више од онога што су њихови резултати до сада ппоказали.

Утакмица у недељу се игра од 16 часова, док је у понедељак меч заказан за 12 часова и 45 минута.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама