Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Ветерани напокон на леду, а бејби кидс хокеј у Новом Саду

У сенци утакмица које ће од данас, па до понедељка одиграти сениорска, јуниорска и селекција старијих кадета, на лед ће изаћи најмлађи и најстарији чланови СКХЛ Црвена звезда.

Наиме, Бејби кидс хокеј наставља са својим турнирима, а овај пут дестинација је Нови Сад где ће домаћин бити екипа Војводине. Уз њих ће на овом турниру играти још Црвена звезда, НС Старс и Спартак, а слободна је екипа Партизана.

Са друге стране, наши ветерани ће, након јутрошњег тренинга на којем су још једном брусили форму пред дуеле у Првој Б лиги, у суботу од 22:15 дочекати у леденој хали Пионир екипу Војводине. Управо је екипа Војводине на самом почетку старта ветеранске лиге нанела Звездиним оклопницима пораз од 5:2, па ће наши хокејаши дати све од себе како би се реванширали Новосађанима. Звезда је инач на трећем месту са једном победом и два пораза, док су прве Дрвене ногице, а друга Војводина.

Звезда ће на овом мечу наступити у следећем саставу: на голу ће бити Михајловић П, на бековским позицијама су Михајловић А., Крављанац, Радовић и Црноглавац, док ће у нападу бити Радосављевић, Шишић, Павићевић, Чуковић, Рибица,  Шарац, Дабетић, Љуба и Рус.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама