Hokej Hokej/Najava utakmica

Veterani napokon na ledu, a bejbi kids hokej u Novom Sadu

U senci utakmica koje će od danas, pa do ponedeljka odigrati seniorska, juniorska i selekcija starijih kadeta, na led će izaći najmlađi i najstariji članovi SKHL Crvena zvezda.

Naime, Bejbi kids hokej nastavlja sa svojim turnirima, a ovaj put destinacija je Novi Sad gde će domaćin biti ekipa Vojvodine. Uz njih će na ovom turniru igrati još Crvena zvezda, NS Stars i Spartak, a slobodna je ekipa Partizana.

Sa druge strane, naši veterani će, nakon jutrošnjeg treninga na kojem su još jednom brusili formu pred duele u Prvoj B ligi, u subotu od 22:15 dočekati u ledenoj hali Pionir ekipu Vojvodine. Upravo je ekipa Vojvodine na samom početku starta veteranske lige nanela Zvezdinim oklopnicima poraz od 5:2, pa će naši hokejaši dati sve od sebe kako bi se revanširali Novosađanima. Zvezda je inač na trećem mestu sa jednom pobedom i dva poraza, dok su prve Drvene nogice, a druga Vojvodina.

Zvezda će na ovom meču nastupiti u sledećem sastavu: na golu će biti Mihajlović P, na bekovskim pozicijama su Mihajlović A., Kravljanac, Radović i Crnoglavac, dok će u napadu biti Radosavljević, Šišić, Pavićević, Čuković, Ribica,  Šarac, Dabetić, Ljuba i Rus.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama