Хокеј Хокеј/Вести

Одржан турнир за децу испод 8 година

У Суботици је 8. децембра одржан турнир за децу испод осам годана.

Наиме, прошлогодишња Лига будућих шампиона, чији је спонзор била Ерсте банка, а која се играла за селекције У8 и У10, ове године није настављена јер је СХЛС (Савез) одбио сарадњу са спонзором, па је горе поменути спонзор у сарадњи са Војином Кољеншићем, који је координатор, оформио турнир BЕЈБИ-КИДС- ХОКЕЈ, који се одржава за, као што смо то већ навели, за децу испод осам година.

Учесници турнира су Црвена звезда, Спартак, Војводина, Партизан и НС Старс, али екипе Партизана и НС Старса нису узелие учешћа на овом турниру у Суботици. Иначе сви учесници ових турнира добијају пет хокејашких комплета, као поклон спонзора. Овим путем се, уз помоћ спонзора и координатора г. Кољеншића, наставља развој хокеја у Србији.

Заиста је лепо видети да у Србији још увек постоје људи који желе да развијају ову прелепу игру почев од оних најмлађих и да су спремни на жртве и улагања у овај предивни спорт. Тиме је и овај труд Војина Кољеншића и Ерсте банке за сваку похвалу.

Коментар

Кликните да бисте објавили коментар

  • “Savez odbio saradnju sa sponzorom” – rece niko nikad, sem celnika srpskog hokeja. Valjda nam tako dobro ide da uopste nije potrebna pomoc sponzora. Takodje, bravo za Starse i Partizan sto se nisu pojavili. Razumem da partizanovi malci igraju u Marbu u okviru U8, ali Starsi to nemaju i nerazumljivo je sto nisu poslali svoje malce (koliko god ih bilo) na organizovan turnir da provedu par sati na ledu igrajuci sa vrsnjacima.

Who's Online

There are no users currently online
Скочи на траку са алаткама