Hokej Hokej/Vesti

Održan turnir za decu ispod 8 godina

U Subotici je 8. decembra održan turnir za decu ispod osam godana.

Naime, prošlogodišnja Liga budućih šampiona, čiji je sponzor bila Erste banka, a koja se igrala za selekcije U8 i U10, ove godine nije nastavljena jer je SHLS (Savez) odbio saradnju sa sponzorom, pa je gore pomenuti sponzor u saradnji sa Vojinom Koljenšićem, koji je koordinator, oformio turnir BEJBI-KIDS- HOKEJ, koji se održava za, kao što smo to već naveli, za decu ispod osam godina.

Učesnici turnira su Crvena zvezda, Spartak, Vojvodina, Partizan i NS Stars, ali ekipe Partizana i NS Starsa nisu uzelie učešća na ovom turniru u Subotici. Inače svi učesnici ovih turnira dobijaju pet hokejaških kompleta, kao poklon sponzora. Ovim putem se, uz pomoć sponzora i koordinatora g. Koljenšića, nastavlja razvoj hokeja u Srbiji.

Zaista je lepo videti da u Srbiji još uvek postoje ljudi koji žele da razvijaju ovu prelepu igru počev od onih najmlađih i da su spremni na žrtve i ulaganja u ovaj predivni sport. Time je i ovaj trud Vojina Koljenšića i Erste banke za svaku pohvalu.

Komentar

Kliknite da biste objavili komentar

  • “Savez odbio saradnju sa sponzorom” – rece niko nikad, sem celnika srpskog hokeja. Valjda nam tako dobro ide da uopste nije potrebna pomoc sponzora. Takodje, bravo za Starse i Partizan sto se nisu pojavili. Razumem da partizanovi malci igraju u Marbu u okviru U8, ali Starsi to nemaju i nerazumljivo je sto nisu poslali svoje malce (koliko god ih bilo) na organizovan turnir da provedu par sati na ledu igrajuci sa vrsnjacima.

Skoči na traku sa alatkama