Hokej Hokej/Najava utakmica

Seniori u Zagrebu protiv Mladosti, juniori dočekuju Triglav

Seniori Crvene zvezde u subotu i nedelju (23. i 24. novembar) putuju u Zagreb gde će odigrati dva meča protiv ekipe Mladosti.

Nakon što su u Beogradu, prošlog vikenda, zabeležili dve ubedljive pobede protiv Celja, crveno-beli oklopnici puni samopouzdanja putuju u glavni grad Hrvatske gde će pokušati da pokažu da su u dobroj formi i da se kući vrate sa obe pobede.

Inače, ekipa Mladosti je prijatno iznenađenje u ovoj sezoni. naime, zagrepčani za sada zauzimaju 4. mesto i imaju 5 pobeda i 3 poraza i zaostaju za Crvenom zvezdom samo 3 boda (uz dve utakmice manje). Ekipa Mladosti je svoju snagu pokazala pobedom u Ljubljani nad liderom Slavijom, pa s toga četi Jovice Rusa neće ni malo biti lako u Zagrebu i igrači će morati dobro da oznoje dresove kako bi došli do pobede u oba meča.

Trener Jovica Rus će na ovom dvomeču moći da računa na sledeće igrače: Arsenije Ranković, Milan Luković, Marko Brkušanin, Vjačeslav Čegrintsev, Pavle Podunavac, Ivan Anić, Marko Dragović, Andrej Cvik, Uglješa Novaković, Andrija Španjević, Antonije Mašić, Srđan Ristić, Marko Mlađenović, Mateja Popović, Mirko Marković i Evgenije Kasitski.

Što se juniora tiče, oni će ovog vikenda odigrati dvomeč u Beogradu protiv ekipe Triglava. Najveća boljka za sastav Nikole Bere je u stvari nekompletnost. Dosta igrača koji bi mogli da igraju za selekciju do 19 godina stavlja se na raspolaganje seniorskom timu, pa je tako prošlog vikenda u Mariboru, Nikola Bera mogao da računa samo na dve postave.

Verujemo da će u ledenoj hali Pionir naši juniori ipak uspeti da pruže bolje izdanje i da savladaju ekipu Triglava koja sigurno u ovaj meč ulazi kao favorit.

Susreti ove dve ekipe na rasporedu su u subotu i nedelju (23. i 24. novembar) od 16:15 časova, a mi vas pozivamo da dođete i podržite naše juniore u nastojanju da ostvare dve važne pobede.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama