Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Сениори у Загребу против Младости, јуниори дочекују Триглав

Сениори Црвене звезде у суботу и недељу (23. и 24. новембар) путују у Загреб где ће одиграти два меча против екипе Младости.

Након што су у Београду, прошлог викенда, забележили две убедљиве победе против Цеља, црвено-бели оклопници пуни самопоуздања путују у главни град Хрватске где ће покушати да покажу да су у доброј форми и да се кући врате са обе победе.

Иначе, екипа Младости је пријатно изненађење у овој сезони. наиме, загрепчани за сада заузимају 4. место и имају 5 победа и 3 пораза и заостају за Црвеном звездом само 3 бода (уз две утакмице мање). Екипа Младости је своју снагу показала победом у Љубљани над лидером Славијом, па с тога чети Јовице Руса неће ни мало бити лако у Загребу и играчи ће морати добро да озноје дресове како би дошли до победе у оба меча.

Тренер Јовица Рус ће на овом двомечу моћи да рачуна на следеће играче: Арсеније Ранковић, Милан Луковић, Марко Бркушанин, Вјачеслав Чегринтсев, Павле Подунавац, Иван Анић, Марко Драговић, Андреј Цвик, Угљеша Новаковић, Андрија Шпањевић, Антоније Машић, Срђан Ристић, Марко Млађеновић, Матеја Поповић, Мирко Марковић и Евгеније Каситски.

Што се јуниора тиче, они ће овог викенда одиграти двомеч у Београду против екипе Триглава. Највећа бољка за састав Николе Бере је у ствари некомплетност. Доста играча који би могли да играју за селекцију до 19 година ставља се на располагање сениорском тиму, па је тако прошлог викенда у Марибору, Никола Бера могао да рачуна само на две поставе.

Верујемо да ће у леденој хали Пионир наши јуниори ипак успети да пруже боље издање и да савладају екипу Триглава која сигурно у овај меч улази као фаворит.

Сусрети ове две екипе на распореду су у суботу и недељу (23. и 24. новембар) од 16:15 часова, а ми вас позивамо да дођете и подржите наше јуниоре у настојању да остваре две важне победе.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама