Хокеј Хокеј/Извештаји

Млађе категорије 3 од 4, У12 немилосрдна

СКХЛ Црвена звезда (млађе категорије)

Млађе категорије Хокејашког клуба Црвена звезда одиграле су овог викенда своје утакмице и победиле у 3 од 4 утакмице.

У оквиру Државног првенства Србије своје утакмице су одиграле селекције до 12 и 16 година. Обе ове селекције биле су гост екипама Војводине у Новом Саду.

Прво су на лед изашли млади хокејаши до 12 година и остварили једну невероватно победу од чак 30:0!!! Да је Звезда боља, то се знало, али да ће победа бити овако убедљива то се мало ко надао.

Њихове мало старије колеге (У16) изашле су на лед одмах после горе поменуте утакмице и такође били убедљиви. До душе, не као селекција У12, али победа од 10:0 је свакако вредна пажње, па су тренери Марко Јулоски и Вукашин Стевић могли у потпуности да буду задовољни овим издањем.

Селекција У19 одиграла је двомеч против загребачке Младости. У првом сусрету изабраници Николе Бере добро су почели и повели 1:0 голом Вука Крављанца, али су гости са три гола Белина, два Ханжека, и једним Ђерека, преокренули на 1:6.

У другом мечу, друга прича. Црвено-бели су у овај меч ушли појачани са неким играчима ове селекције који играју за сениоре и одмах се видела разлика.

У првој трећини, и поред два Звездина водства (стрелци Машић и Николић), резултат је на крају био 2:2 (Белина и Јањатовић за Младост). У друго јтрећини није било голова, али је зато киша голова виђена у трећој. Прво су Поповић и Вдовић донели предност од 4:2, да би Крамарић самњио на 4:3. А онда су Драговић и Машић постигли још два поготка за црвено-беле за коначних 6:3 и прву победу у ИХЛ такмичењу ове сезоне.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама