Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда иде кући певајући

СКХЛ Црвена звезда

Хокејаши Црвене звезде су вечерас веома ослабљени изашли на мегдан екипи Хидриа Јесеница. Тренер Јовица Рус није могао да рачуна на Ивана Јанковића, Вјачеслава Чегринтсева, Арсенија Ранковића, али ни на новопридошлог Евгенија Каситског који нема шенген, па тако није могао данас да отпутује са екипом. Ипак, то није зауставило остатак Звездиних оклопника да остваре победу. Једном добром и сигурном игром црвено-бели су однели бодове кући.

ХД Хидриа Јесенице – СКХЛ Црвена звезда 0:5 (0:2, 0:3, 0:0)

Звезда је одлично започела овај меч. Након само четри минуте игра, Марко Драговић је асистирао Ивану Анићу за водство од 0:1. А онда на самом крају ове трећине млади Матеја Поповић, на асистенцију БркушанинШпањевић, смешта пак у мрежу Јесеница за 0:2.

Наставила је Звезда истим ритмом и у другој трећини, па је прво преко Матије Вуковића и 33. минути (асистенција ДраговићШпањевић) дошла до 0:3, а само 50 секунди ксније преко Марка Драговића (асистенција ПоповићПодунавац) до великих 0:4. У 39. минути на семафору је стајало 0:5, а гол је био дело Даниела Михала на асистенцију Павла Подунавца.

На голу Црвене звезде уследила је измена. Петар Степановић заменио је одличног Југа Митића за последњих 20 минута за време којих нисмо вифели ни један погодак.

Црвена звезда: Митић, Степановић, Анић, Анђелковић, Бркушанин, Даниел, Драговић, Јанковић, Млађеновић, Новаковић, Подунавац, Поповић, Ристић, Шпањевић, Вуковић, Цвик

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама