Hokej Hokej/Izveštaji

Mlađe kategorije 3 od 4, U12 nemilosrdna

SKHL Crvena zvezda (mlađe kategorije)

Mlađe kategorije Hokejaškog kluba Crvena zvezda odigrale su ovog vikenda svoje utakmice i pobedile u 3 od 4 utakmice.

U okviru Državnog prvenstva Srbije svoje utakmice su odigrale selekcije do 12 i 16 godina. Obe ove selekcije bile su gost ekipama Vojvodine u Novom Sadu.

Prvo su na led izašli mladi hokejaši do 12 godina i ostvarili jednu neverovatno pobedu od čak 30:0!!! Da je Zvezda bolja, to se znalo, ali da će pobeda biti ovako ubedljiva to se malo ko nadao.

Njihove malo starije kolege (U16) izašle su na led odmah posle gore pomenute utakmice i takođe bili ubedljivi. Do duše, ne kao selekcija U12, ali pobeda od 10:0 je svakako vredna pažnje, pa su treneri Marko Juloski i Vukašin Stević mogli u potpunosti da budu zadovoljni ovim izdanjem.

Selekcija U19 odigrala je dvomeč protiv zagrebačke Mladosti. U prvom susretu izabranici Nikole Bere dobro su počeli i poveli 1:0 golom Vuka Kravljanca, ali su gosti sa tri gola Belina, dva Hanžeka, i jednim Đereka, preokrenuli na 1:6.

U drugom meču, druga priča. Crveno-beli su u ovaj meč ušli pojačani sa nekim igračima ove selekcije koji igraju za seniore i odmah se videla razlika.

U prvoj trećini, i pored dva Zvezdina vodstva (strelci Mašić i Nikolić), rezultat je na kraju bio 2:2 (Belina i Janjatović za Mladost). U drugo jtrećini nije bilo golova, ali je zato kiša golova viđena u trećoj. Prvo su Popović i Vdović doneli prednost od 4:2, da bi Kramarić samnjio na 4:3. A onda su Dragović i Mašić postigli još dva pogotka za crveno-bele za konačnih 6:3 i prvu pobedu u IHL takmičenju ove sezone.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama