Hokej Hokej/Najava utakmica

Hokejaši za vikend protiv Celja. Daniel: “Daćemo sve od sebe da se vratimo na pobednički put!”

Daniel Mihal

Hokejaši Crvene zvezde ovog vikenda odigraće dve utakmice protiv ekipe HK True Celja u istoimenom gradu. Nakon što su doživeli dva neugodna poraza na svom terenu od ekipe Slavije, četa Jovice Rusa daće sve od sebe da popravi svoj utisak na ovom dvomeču u Sloveniji.

Ekipa Celja je trenutno poslednja na tabeli IHL-a, ali to ne treba da zavara naše oklopnike. Verujemo da su iz meča sa Slavijom izvukli dobre pouke i da im je jasno da će ove sezone svi pokušati da skinu skalp Zvezdi i da je spreče da odbrai titulu regionalnog prvaka. Upravo iz tog razloga crveno-beli trebaju da uđu u ovaj dvomeč potpuno koncentrisani i sa željom da pokažu da su porazi protiv Slavije prošlost. Ovi mečevi rotiv Celja će ujedno da budu i dobra priprema pred odlazak naših hokejaša u Ukrajinu gde će, od 18. do 20 oktobra, odigrati tri meča u okviru druge runde Kontinental Kupa (o tome ćemo pisati kada dođe vreme za to).

Pred ovaj dvomeč u Celju, zamolili smo Čeha u Zvezdinom dresu, Daniela Mihala, da nam kaže svoja očekivanja pred ovaj dvomeč, kao i šta je potrebno da ekipa popravi igru i vrati se na pobednički kolosek. Evo šta je Daniel rekao za naš portal.

“Čekaju nas dve jake utakmice, ali se nadam da ćemo pokazati mnogo bolji performans i produktivnost u napadačkoj zoni, nego što smo to pokazali protiv ekipe Salavije. Jedan od faktora će biti i adaptacija na domaće suđenje, kao i da prilagodimo igru ovim uslovima. Uveren sam da ćemo dati sve od sebe da se vratimo na pobednički put pre daljeg nastavka IHL-a i drugog kruga Kontinental Kupa.”

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama