Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Хокејаши за викенд против Цеља. Даниел: “Даћемо све од себе да се вратимо на победнички пут!”

Даниел Михал

Хокејаши Црвене звезде овог викенда одиграће две утакмице против екипе ХК Труе Цеља у истоименом граду. Након што су доживели два неугодна пораза на свом терену од екипе Славије, чета Јовице Руса даће све од себе да поправи свој утисак на овом двомечу у Словенији.

Екипа Цеља је тренутно последња на табели ИХЛ-а, али то не треба да завара наше оклопнике. Верујемо да су из меча са Славијом извукли добре поуке и да им је јасно да ће ове сезоне сви покушати да скину скалп Звезди и да је спрече да одбраи титулу регионалног првака. Управо из тог разлога црвено-бели требају да уђу у овај двомеч потпуно концентрисани и са жељом да покажу да су порази против Славије прошлост. Ови мечеви ротив Цеља ће уједно да буду и добра припрема пред одлазак наших хокејаша у Украјину где ће, од 18. до 20 октобра, одиграти три меча у оквиру друге рунде Континентал Купа (о томе ћемо писати када дође време за то).

Пред овај двомеч у Цељу, замолили смо Чеха у Звездином дресу, Даниела Михала, да нам каже своја очекивања пред овај двомеч, као и шта је потребно да екипа поправи игру и врати се на победнички колосек. Ево шта је Даниел рекао за наш портал.

“Чекају нас две јаке утакмице, али се надам да ћемо показати много бољи перформанс и продуктивност у нападачкој зони, него што смо то показали против екипе Салавије. Један од фактора ће бити и адаптација на домаће суђење, као и да прилагодимо игру овим условима. Уверен сам да ћемо дати све од себе да се вратимо на победнички пут пре даљег наставка ИХЛ-а и другог круга Континентал Купа.”

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама