Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Стартују млађе селекције: У19 на двомечу у Љубљани, У12 и 14 дочекују НС Старс

Љубитељи хокеја на леду, као и родитељи хокејаша који наступају за млађе селекције, напокон су дочекали да млађе категорије изађу на лед и крену са својим такмичарским мечевима. Наравно, и сами играчи су то једба чекали јер су жељни доказивања и победа.

Што се тиче селекције У19, коју ове сезоне предводи тренер Никола Бера, она ће своје прве мечеве у оквиру ИХЛ-а одиграти за викенд у Љубљани против Олимпије. Наиме, црвено-бели крећу на пут где ће у два дана одмерити снаге са Љубљанчанима који тренутно заузимају четврту позицију на табели са 2 победе, два пораза и једном победом након продужетка (8 бодова).

Што се тиче државног првенства за млађе категорије, Црвена звезда (У12 и У14) у суботу дочекује екипе НС Старса. Селекције У12, коју предводи тренер Марко Јулоски (помаже му Вукашин Стевић) и У14 коју заједно воде Марко Јулоски и Срђан Ристић, покушаће да у суботу остваре победе против вршњака из Новог Сада.

Мечеви ће бити одиграни у леденој хали Пионир са почетком од 15:50 часова (У12), док ће селекција до 14 година изаћи на лед одмах после утакмице селекције У12. Позивамо вас да дођете у Пионир и подржите наше младе хокејаше.

 

Скочи на траку са алаткама