Blog CZBG

Delije, Kalina, Dejo…ne treba nam ovo!

KK Crvena zvezda - Štark Arena

Autor: CZBG, Kapin D.

U vrlo kratkom vremenskom periodu na utakmicama Crvene zvezde desile su se stvari koju su podelile zvezdašku javnost. Čak šta više, dovele su do toga da se napravi polarizacija, da jedni drugima zvižde i sl. Društvene mreže bruje od različitih stavova i neretko se zvezdaši “hvataju za vratove” oko onoga što je prouzrokovalo ovakve reakcije. A sve to sa strane koriste, kako novinari, tako i svi Zvezdini neprijatelji.

Naime, čitava ujdurma nastala je oko zvaničnih izjava Dejana Savićevića i Nikole Kalinića – a tema je bila uvek osetljivo pitanje Kosova i Metohije.

Naš portal ne želi da se bavi politikom. Nismo to nikada radili, a nećemo to raditi ni sada. Ono što želimo da kažemo i jednoj i drugoj strani jeste sledeće: Delije, Dejane, Nikola, NE TREBA NAM OVO!

Vi ste pre svega navijači, sportski radnici i igrači. Ostavite se stvari koje samo stvaraju razdor među zvezdašima i dovode do toga da međusobno počinjemo da se mrzimo, a da navijanje na utakmicama postane sve samo ne ono što treba da bude – podrška jednoj i jedinoj, našoj (zajedničkoj) Crvenoj zvezdi!

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama