Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Treba znati igrati fudbal

Teško je pisati izveštaj sa utakmice, posebno kada morate izuzetno kritički da se osvrnete na ekipu za koju navijate i koju volite celim svojim bićem. Ali, ovo je jednostavno taj trenutak kada to mora da se uradi, ma koliko to bolelo i bilo nepopularno.

Crvena zvezda je izgubila večiti derbi. Večeras na stadionu JNA Zvezdini fudbaleri, na čelu sa trenerom Milojevićem, nisu uradili ama baš ništa. Iz svega toga proizašlo je da je Partizan, koji takođe nije odigrao neku posebnu partiju, slavio sa 2:0.

Ono što upada u oči jeste da  se tokom cele utakmice Zvezdini igrači nisu kretali kako treba, pa samim time nisu mogli da uspostabe ni pas igru. Drugim rečima, igrali su neku alibi igru koja je rezultirala stalnim greškama i pogrešnim pasovima, a upravo zbog toga smo i primili dva gola.

Ljudi iz stručnog štaba Crvene zvezde, na čelu sa trenerom Milojevićem, treba debelo da stave prst na čelo i da se zapitaju da li je ovo što ova ekipa trenutno igra ono što oni žele da vide od iste, ali moraju da zbaju da mi navijači ovako nešto ne želimo da gledamo. Jasno nam je da protiv ekipa kao što su Bajern, Pari Sen Žermen, Napoli, Totenhem možda i ne možemo da očekujemo neke vrhunske partije, ali protiv ovakvog Partizana ne smemo sebi da dozvolimo da budemo u podređenom položaju.

Poraz koji je došao na vreme jer se još uvek može nešto uraditi…i treba.

Komentar

Kliknite da biste objavili komentar

  • Nije problem ni izgubiti, ali ovako bezidejna igra od početka prvenstva zabrinjava. Ni želje, ni volje, niti jedne uigrane kombinacije sa treninga. Loša selekcija igrača jos u januaru, ovi sad dovedeni nece ni imati priliku da se dokazu
    Plasim se da smo se previše uzdigli i da ćemo se sunovratiti
    Šteta

Skoči na traku sa alatkama