Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Треба знати играти фудбал

Тешко је писати извештај са утакмице, посебно када морате изузетно критички да се осврнете на екипу за коју навијате и коју волите целим својим бићем. Али, ово је једноставно тај тренутак када то мора да се уради, ма колико то болело и било непопуларно.

Црвена звезда је изгубила вечити дерби. Вечерас на стадиону ЈНА Звездини фудбалери, на челу са тренером Милојевићем, нису урадили ама баш ништа. Из свега тога произашло је да је Партизан, који такође није одиграо неку посебну партију, славио са 2:0.

Оно што упада у очи јесте да  се током целе утакмице Звездини играчи нису кретали како треба, па самим тиме нису могли да успостабе ни пас игру. Другим речима, играли су неку алиби игру која је резултирала сталним грешкама и погрешним пасовима, а управо због тога смо и примили два гола.

Људи из стручног штаба Црвене звезде, на челу са тренером Милојевићем, треба дебело да ставе прст на чело и да се запитају да ли је ово што ова екипа тренутно игра оно што они желе да виде од исте, али морају да збају да ми навијачи овако нешто не желимо да гледамо. Јасно нам је да против екипа као што су Бајерн, Пари Сен Жермен, Наполи, Тотенхем можда и не можемо да очекујемо неке врхунске партије, али против оваквог Партизана не смемо себи да дозволимо да будемо у подређеном положају.

Пораз који је дошао на време јер се још увек може нешто урадити…и треба.

Коментар

Кликните да бисте објавили коментар

  • Nije problem ni izgubiti, ali ovako bezidejna igra od početka prvenstva zabrinjava. Ni želje, ni volje, niti jedne uigrane kombinacije sa treninga. Loša selekcija igrača jos u januaru, ovi sad dovedeni nece ni imati priliku da se dokazu
    Plasim se da smo se previše uzdigli i da ćemo se sunovratiti
    Šteta

Скочи на траку са алаткама