Фудбал Фудбал/Најава утакмица

Милојевић – Морамо да покажемо карактер

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је очекивања пред одложен меч трећег кола Суперлиге Србије против екипе Вождовца.

– Очекује нас утакмица са Вождовцем, гостујемо тиму који је увек био неугодан за нас. Екипа Вождовца поседује респектабилан састав. После завршеног прелазног рока добро је уклопила тим са доста квалитетних играча и интернационалаца. У претходном колу савладали су Војводину на њиховом терену, што је озбиљан резултат. После одиграног дербија и лошег резултата морамо да покажемо карактер. Веома брзо је дошла утакмица са Вождовцем, мислим да ће моји играчи показати на прави начин да веома брзо можемо да се вратимо добрим играма што и очекујем од њих – поручио је Милојевић.

Стратег црвено-белих осврнуо се и на утакмицу коју је Црвена звезда одиграла са вечитим ривалом за викенд.

– Апсолутно сам преузео сву одговорност на себе, оног тренутка кад сам се определио да играмо оно што сам желео. Очигледно је да план који сам имао за утакмицу са Партизаном нисмо успели да остваримо, са друге стране сматрам да је доста тога на мечу могло да буде боље. Играчи су само радили оно што смо планирали, очигледно је да смо промашили и сву одговорност за неуспех и лошу игру преузимам на себе. Доста пута сам напоменуо да је сваки пораз тежак, нарочито против вечитог ривала, али мислим да је најбитније из сваке утакмице нешто научити.

Милојевић се осврнуо и на здравствено стање екипе.

– Данас нас очекује тренинг, након тога ћемо одлучити како ћемо сутра почети утакмицу. Сигуран сам да ћемо на терен да изађемо јачи, паметнији и да ћемо извући поуку из претходног пораза. Сви играчи су спремни да заиграју против Вождовца, изузев Родића који неће бити спреман ни за ову утакмицу. Као тренер Црвене звезде још једном бих желео да се извиним целој звездашкој јавности на приказаној игри и лошем резултату у вечитом дербију – закључио је Владан Милојевић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама