Кошарка Кошарка/Вести

Огњен Добрић остаје Звездин до 2021!!!

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Првотимац Црвене звезде мтс Огњен Добрић продужио је уговор са клубом до 2021.године!!! Након Лазића, Човића, Берона, Перпероглуа, Симанића, Фајеа, још један важан шраф у Звездиним успесима остаје на Малом Калемегдану!

Првотимац Црвене звезде мтс Огњен Добрић продужио је уговор са клубом до 2021.године!!!

Добрић игра на позицијама бека и ниског крила, висок је два метра и попут Берона, Лазића, Човића, Фајеа, Симанића, Перпероглуа… био је један од темеља Звездиних успеха у претходној сезони у којој су освојена три трофеја.

Добрић је рођен 27.октобра 1994.године у Книну, прошао је све млађе селекције Црвене звезде, прве озбиљне професионалне кошаркашке кораке начинио је у ФМП-у, а добре игре у дресу ФМП-а, препоручиле су га и донеле му уговор са Црвеном звездом 2016.године, са којом је од тада освојио три домаћа шампионата, две АБА лиге, Суперкуп АБА лиге и један куп!

Популарни „Шеги” је од 2016.године стандардни првотимац Црвене звезде, а уз неспорне кошаркашке квалитете, јаку одбрану, одличан шут, овај леворуки бек на паркет доноси огромну енергију која је често доносила црвено-белима неопходан импулс за важне и велике победе!

Продужавањем уговора са повременим репрезентативцем Србије ,некадашњим освајачем медаља са младом селекцијом наше земље, освајачем 8 трофеја са клубом, Црвена звезда је завршила још један огроман посао пред наступајућу сезону.Овом приликом клуб се захваљује и на великом поверењу и вери коју је Огњен Добрић као осведочени Звездаш показао према клубу током преговора који су били врло брзи и лаки. Актуелни уговор звездиног првотимца истицао је на крају следеће сезоне.

КК Црвена звезда мтс током претходних 10 дана продужио је уговоре са Бранком Лазићем, Филипом Човићем, Боришом Симанићем, Мохамедом Фајеом, Стратосом Перпероглуом, сада и са Огњеном Добрићем, уз доласке Дерика Брауна и повратак Огњена Кузмића и Чарлса Џенкинса, обавила је огроман посао у прелазном року…који за клуб још увек није завршен!

О наредним аквизицијама и корацима у прелазном року, клуб ће благовремено обавештавати јавност.

Уједно, КК Црвена звезда мтс подсећа да куповину сезонских улазница у претпродаји, за које влада велико интересовање, можете по врло повољним ценама обавити до 13.јула!

Клуб подсећа да куповином улазница (сезонских и дневних) најдиректније помажете пословању и раду клуба.

КК Црвена звезда мтс

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Who's Online

Скочи на траку са алаткама