Košarka Košarka/Vesti

Ognjen Dobrić ostaje Zvezdin do 2021!!!

Izvor: KKCZ, zvanični sajt

Prvotimac Crvene zvezde mts Ognjen Dobrić produžio je ugovor sa klubom do 2021.godine!!! Nakon Lazića, Čovića, Berona, Perperoglua, Simanića, Fajea, još jedan važan šraf u Zvezdinim uspesima ostaje na Malom Kalemegdanu!

Prvotimac Crvene zvezde mts Ognjen Dobrić produžio je ugovor sa klubom do 2021.godine!!!

Dobrić igra na pozicijama beka i niskog krila, visok je dva metra i poput Berona, Lazića, Čovića, Fajea, Simanića, Perperoglua… bio je jedan od temelja Zvezdinih uspeha u prethodnoj sezoni u kojoj su osvojena tri trofeja.

Dobrić je rođen 27.oktobra 1994.godine u Kninu, prošao je sve mlađe selekcije Crvene zvezde, prve ozbiljne profesionalne košarkaške korake načinio je u FMP-u, a dobre igre u dresu FMP-a, preporučile su ga i donele mu ugovor sa Crvenom zvezdom 2016.godine, sa kojom je od tada osvojio tri domaća šampionata, dve ABA lige, Superkup ABA lige i jedan kup!

Popularni „Šegi” je od 2016.godine standardni prvotimac Crvene zvezde, a uz nesporne košarkaške kvalitete, jaku odbranu, odličan šut, ovaj levoruki bek na parket donosi ogromnu energiju koja je često donosila crveno-belima neophodan impuls za važne i velike pobede!

Produžavanjem ugovora sa povremenim reprezentativcem Srbije ,nekadašnjim osvajačem medalja sa mladom selekcijom naše zemlje, osvajačem 8 trofeja sa klubom, Crvena zvezda je završila još jedan ogroman posao pred nastupajuću sezonu.Ovom prilikom klub se zahvaljuje i na velikom poverenju i veri koju je Ognjen Dobrić kao osvedočeni Zvezdaš pokazao prema klubu tokom pregovora koji su bili vrlo brzi i laki. Aktuelni ugovor zvezdinog prvotimca isticao je na kraju sledeće sezone.

KK Crvena zvezda mts tokom prethodnih 10 dana produžio je ugovore sa Brankom Lazićem, Filipom Čovićem, Borišom Simanićem, Mohamedom Fajeom, Stratosom Perperogluom, sada i sa Ognjenom Dobrićem, uz dolaske Derika Brauna i povratak Ognjena Kuzmića i Čarlsa Dženkinsa, obavila je ogroman posao u prelaznom roku…koji za klub još uvek nije završen!

O narednim akvizicijama i koracima u prelaznom roku, klub će blagovremeno obaveštavati javnost.

Ujedno, KK Crvena zvezda mts podseća da kupovinu sezonskih ulaznica u pretprodaji, za koje vlada veliko interesovanje, možete po vrlo povoljnim cenama obaviti do 13.jula!

Klub podseća da kupovinom ulaznica (sezonskih i dnevnih) najdirektnije pomažete poslovanju i radu kluba.

KK Crvena zvezda mts

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama