Košarka Košarka/Vesti

Veliko interesovanje Zvezdaša za nove sezonske

Izvor: KKCZ, zvanični sajt

Veliko inteesovanje Zvezdaša za sezonske karte u predsezoni. Najveći broj kupljenih ulaznica posle pet dana u poslednjih nekoliko godina.Pretprodaja do 13.07.2019.godine.

KK Crvena zvezda mts počeo je u ponedeljak 24.06.2019. godine pretprodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2019-2020.

Nakon prvih pet dana prodaje interesovanje navijača Crvene zvezde za kupovinu predsezonskih ulaznica je veliko. Prodato je najviše ulaznica u protekle tri sezone gledajući presek posle prvih 5 dana, a klub se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su požurili da nabave svoju ulaznicu i obezbede sebi brojne pogodnosti koje ova kupovina donosi u predsezoni.

Klub podseća da svaki navijač kupovinom sezonske ulaznice direktno pomaže poslovanje kluba, koji želi da na pravi način i spremno dočeka sezonu u kojoj naš tim očekuje veliki broj utakmica u Evroligi, ABA ligi i Superligi Srbije…

Podsećamo da su cene predsezonskih ulaznica koje će se prodavati do 13.07.2019. godine izuzetno povoljne, počev od tribina i partera B koje koštaju samo 10 odnosno 16 hljada u pretprođi. Kompletne cene karata možete pogledati na sledećem linku:

http://njnjnj.kkcrvenazvezda.rs/ticketing-rs.html

Klub će i narednih dana nastaviti kampanju i oglašavanje povodom pretprodaje sezonskih ulaznica, kao i o svim pogodnostima koje donosi kupovina sezonskih ulaznica u pretprodaji.

Kompletne informacije o svim pogodnostima vezanim za kupovinu sezonskih ulaznica, članstvu, rasporedu sedenja u halama…možete pročitati ukoliko kliknete ovde

Klub podseća da kupovinom svake ulaznice direkto pomažete poslovanju kluba, koji je paraelno sa početkom prodaje sezonsih ulaznica počeo sa formiranjem tima za sledeću sezonu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama