Кошарка Кошарка/Вести

Продаја карата од недеље – интересовање незапамћено!!!

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Продаја карата за пети меч финала плеј офа АБА лиге коју Црвена звезда мтс игра за титулу у понедељак, почиње у недељу од 12 часова у просторијама клуба на Малом Калемегдану. Интересовање навијача црвено-белих је незапамћено, а за ову утакмицу био би испуњен и стадион “Рајко Митић”!

КК Црвена звезда мтс обавештава све Звездаше да продаја карата за пету финалну утакмицу АБА лиге против Будућности почиње у недељу од 12 часова, и то у просторијама клуба на Малом Калемегдану.

КК Црвена звезда мтс дочекаће Будућност Воли у последњој утакмици финала плеј офа АБА лиге.

Црвено-бели су имали две прилике у мечевима 3 и 4, водили заслужено на тим утакмицама, али се та предност волшебно “топила” у другом полувремену, па ће шампион регионалног такмичења бити познат у понедељак, након пете утакмице која ће се играти у дворани “Александар Николић”.

Интересовање за овај меч је незапамћено, и КК Црвена звезда би на основу требовања и захтева заинтересованих навијача нашег клуба, могла да попуни и стадион “Рајко Митић”!
Карте за пету финалну утакмицу између Црвене звезде мтс и Будућност Воли продаваће се у недељу од 12 часова у клупским просторијама на Малом Калемегдану.

Такође, при свакој куповини неопходно је приложити личну карту продавцу ради идентификације и истичемо да једна особа може купити максимално две карте:

ТРИБИНЕ А,Б,Ц и Д 500,00 динара
ПАРТЕР Б 800,00
ВИП ЛОЖА 1500,00
ПЛАВА ЛОЖА 1200,00
БЕЛА ЛОЖА 1000,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО I РЕД 5.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО II РЕД 4.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО III РЕД 3.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО I РЕД 6.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО II РЕД 5.000,00

Колико је подршка навијача битна у наредној утакмици, показале су и претходне утакмице у доигравању. Огромна подршка и величанствена атмосфера биле су ветар у леђа за црвено-беле кошаркаше који су ту позитивну енергију претворили у убедљиве победу. Пред кошаркашима Црвене звезде мтс је један корак који може да значи трофеј и који резервише карту за Евролигу где је по многим критеријумима нашем клубу и место. Зато, Звездаши, сви у дворану ’’Александар Николић’’!!!

Још једном истичемо да ће Црвена звезда мтс и овог пута у потпуности поштовати пропозиције АБА лиге (Пропозиције и Обавезе клубова учесника плејофа АБА лиге – Члан 41.3). С тога, наглашавамо да буквално ниједном навијачу екипе Будућност Воли са или без обележјима клуба, неће бити омогућен улаз у дворану ’’Александар Николић’’ без обзира да ли он дошао организовано или самоиницијативно, такође као у претходним случајевима, пред утакмице 1 И 2, неће бити дозвољено груписање припадника делегације Будућности у оближњим локалима, нити ће им бити дозвољен приступ дворани. У складу са реципроцитетом, 3 (ТРИ) члана делегације КК Будућност без додатних чланова, биће у прилици да уђе у дворану.

КК Црвена звезда мтс још једном се унапред извињава уколико неко од заинтересованих навијача нашег клуба не дође до улазнице, јер је потражња за картама за пети меч – незапамћена!!!

КК Црвена звезда мтс

Скочи на траку са алаткама