Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize Fudbal/Omladinski pogon

Petica kadeta na krovu

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Kadeti Crvene zvezde su, poput omladinaca dan ranije, upisali ubedljivu pobedu nad Voždovcem rezultatom 5:1.

Voždovac – Crvena zvezda 1:5 (0:3)

Gledalaca: 150.

Stadion: Stadion Voždovca.

Sudija: Dejan Trifković.

Strelci: Nuredini u 71. za Voždovac, a Eleven u 16, Matić (iz jedanaesterca) u 31, Pantović u 38. i 57. i Piplica u 89. minutu za Crvenu zvezdu.

Žuti kartoni:  Živanović, Grbović (Voždovac).

Voždovac: Stojić, Mrvić, Nuredini, Karić, Grbović (od 46. Đorđević), Stefanović, Živanović (od 60. Bogićević), Ristić (od 60 Šućur), Grbić (od 60. Marić), Brajković, Bogdanović.

Crvena zvezda: Katić, Mitrović, Radovanović, Matić (od 58. Vasiljević), Lukić (od 58. Maksimović), Pisar (od 66. Krstić), Pantović, Ilić, Babić (od 46. Lučić), Eleven (od 66. Piplica), Njamculović.

Učenici Slavoljuba Đorđevića su mrežu rivala načeli u 16. minutu kad je Eleven odlično reagovao na prvoj stativi i posle kornera doneo vođstvo.

Crveno-beli su dominantnu igru materijalizovali udvostručivši prednost u 31. minutu. Kapiten Aleksa Matić je oboren u šesnaestercu domaćina, a upravo on je preuzeo i odgovornost i sa bele tačke matirao Stojića.

Sedam minuta kasnije Pantović je na asistenciju Babića nastavio goleadu, a ofanzivac kadetskog prvaka bio je raspucan i u nastavku, pa se u 57. minutu drugi put upisao u strelce.

Voždovac je u 71. stigao do nagrade za borbenost u vidu počasnog pogotka Nuredinija, a tačku na utakmicu je stavio Petar Piplica minut pre kraja pogotkom na asistenciju Mitrovića.

Kadeti Crvene zvezde, posle 20 kola, imaju učinak od 14 pobeda, dva remija i četiri poraza uz 44 osvojena boda.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama