Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе Фудбал/Омладински погон

Петица кадета на крову

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Кадети Црвене звезде су, попут омладинаца дан раније, уписали убедљиву победу над Вождовцем резултатом 5:1.

Вождовац – Црвена звезда 1:5 (0:3)

Гледалаца: 150.

Стадион: Стадион Вождовца.

Судија: Дејан Трифковић.

Стрелци: Нуредини у 71. за Вождовац, а Елевен у 16, Матић (из једанаестерца) у 31, Пантовић у 38. и 57. и Пиплица у 89. минуту за Црвену звезду.

Жути картони:  Живановић, Грбовић (Вождовац).

Вождовац: Стојић, Мрвић, Нуредини, Карић, Грбовић (од 46. Ђорђевић), Стефановић, Живановић (од 60. Богићевић), Ристић (од 60 Шућур), Грбић (од 60. Марић), Брајковић, Богдановић.

Црвена звезда: Катић, Митровић, Радовановић, Матић (од 58. Васиљевић), Лукић (од 58. Максимовић), Писар (од 66. Крстић), Пантовић, Илић, Бабић (од 46. Лучић), Елевен (од 66. Пиплица), Њамцуловић.

Ученици Славољуба Ђорђевића су мрежу ривала начели у 16. минуту кад је Елевен одлично реаговао на првој стативи и после корнера донео вођство.

Црвено-бели су доминантну игру материјализовали удвостручивши предност у 31. минуту. Капитен Алекса Матић је оборен у шеснаестерцу домаћина, а управо он је преузео и одговорност и са беле тачке матирао Стојића.

Седам минута касније Пантовић је на асистенцију Бабића наставио голеаду, а офанзивац кадетског првака био је распуцан и у наставку, па се у 57. минуту други пут уписао у стрелце.

Вождовац је у 71. стигао до награде за борбеност у виду почасног поготка Нурединија, а тачку на утакмицу је ставио Петар Пиплица минут пре краја поготком на асистенцију Митровића.

Кадети Црвене звезде, после 20 кола, имају учинак од 14 победа, два ремија и четири пораза уз 44 освојена бода.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама