Hokej Hokej/Vesti Hokej/Najava utakmica

Rus: Ova grupa momaka ima potencijal za najveća dostignuća u IHL takmičenju

Nakon Andreja Cvika, zamolili smo i trenera Zvezdinih oklopnika, Jovicu Rusa, da se osvrne na polufinalnu seriju i prvu utakmicu protiv ekipe Slavije. Podsetimo se da je trener Rus ove sezone uneo svežinu i dobru hemiju u ekipu, a jedan od tih plodova bila je pobeda nad ekipom Jesenica u Kontinental Kupu. Kroz razgovore koje smo vodili sa trenerom Rusom, ove sezone, jasno smo mogli da zaključimo da želi da stvori odličnu timsku atmosferu u kojoj će svako imati svoju ulogu. Koliko je u tome uspeo, moglo se videti i u dosadašnjem delu IHL takmičenja gde je Zvezda zaista funkcionisala besprekorno.

Evo šta je trener Rus rekao za naš portal:

“Imamo svoj plan i zadatke koje trebamo da ispoštujemo. Plej of utakmica je nešto za šta smo spremni i jedva čekamo da počne utakmica u sredu. Imali smo daleko veću pauzu od Slavije od četvrtfinalnog kruga, samim tim smo gladniji dokazivanja. Ova grupa momaka sa kojom radim ove sezone ima potencijal za najviša dostignuća u IHL takmičenju”.

Kada smo ga pitali šta je ključ za uspeh u ovom duelu, trener Rus je rekao:

“Ozbiljan pristup je osnov za uspeh. Ne sumnjam da su igrači vrlo motivisani da isprave greške iz prošlogodišnjeg plej ofa. Poznajemo protivnika i dobro znamo kako sa njima treba odigrati utakmicu”, zaključio je trener Jovica Rus, a naša ekipa je njemu i igračima poželela puno sreće u ovom duelu sa željom da na kraju sezone sve nas, a i same sebe, obraduju titulom regionalnog prvaka.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama