Hokej Hokej/Vesti Hokej/Najava utakmica

Cvik: Da ne padnemo na provokacije

Polufinalna serija između Crvene zvezde i Slavije samo što nije počela i mnogi ljubitelji hokeja u Srbiji i Sloveniji sa nestrpljenjem očekuju duele ove dve ekipe. Naravno, teznije sigurno nisu kao što su to bile u vreme bivše države i ondašnje lige, ali verujemo da će u prvom susretu u Ljubljani biti izuzetno napeta atmosfera i da će domaćin pokušati da uradi sve ne bi li sprečio naše oklopnike da dođu do toliko željenog finala i titule u regionalnom IHL takmičenju. Upravo je na tako nešto upozorio i Andrej Cvik, levo krilo Zvezdinog napada, koji je za naš portal rekao šta misli o predstojećim utakmicama sa Slavijom i da li je iznenađen što su eliminisali ekipu Celja koja je ipak važila za favorita.

“Nije me mnogo iznenadilo što su eliminisali ekipu Celja, u poslednjih par meseci su dosta podigli formu i znamo da utakmica kod njih u gostima nije bila uopšte laka. Ovo je plejof, to su skroz drugačije utakmice od onih u regularnom delu, sve ekipe su maksimalno motivisane pogotovo kad igraju protiv nas, svi hoće da nas sruše. Kad bismo nametnuli svoj tempo i svoj način igre, ja ne vidim da bilo ko može da nam stane na put. Jedino na šta treba da obratimo pažnju, pogotovo u gostima, su kazne. Znamo da je na prethodnoj utakmici bilo katastrofalno suđenje, ali to su neke stvari na koje prosto ne možemo da utičemo, jednostavno da se naviknemo na to i ne padamo na provokacije”.

Ekipa našeg portala želi puno sreće našim hokejašima i poziva sve Zvezdine navijače iz Slovenije, koji su u mogućnosti da u sredu dođu u ledenu halu Zalog, da podrže naše oklopnike u ovoj polufinalnoj borbi. Momci su to definitivno zaslužili!

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama