Fudbal Fudbal/Najava utakmica Fudbal/Omladinski pogon

Omladinci spremni za derbi

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Omladinci Crvene zvezde će u sredu, od 12 časova, odmeriti snage sa večitim rivalom u okviru 18. kola Omladinske lige Srbije.

Prvo gostovanje u 2019. godini crveno-beli dočekuju u pozitivnoj atmosferi, a Nikola Puača, strateg Zvezdinih juniora koji brane šampionsku krunu, optimističan je pred nove izazove.

– Duel sa Spartakom je bio prvi takmičarski posle dužeg vremena i sigurno da je imao posebnu težinu s obzirom na okolnosti. Odigrali smo dobar meč i stvorili možda čak i više šansi nego što sam očekivao. Sa druge strane, realizacija je morala da bude bolja i morali smo znatno ranije da obezbedimo tri boda. Nećemo gledati u zube pobedi, najbitnije je da su igrači primenili ono što smo tražili od njih, okrećemo se narednom meču – rekao je Puača.

Derbi, po tradiciji, osim tri boda nosi i borbu za prestiž, a prenos ovog susreta, kao i sve ostale Zvezdine duele u Omladinskoj ligi Srbije ćete moći da pratite uživo na našem Jutjub kanalu Zvezda kids.

– Hteli ili ne, ne znamo da igramo drugačije nego na pobedu. To je Crvena zvezda bez obzira na protivnika, u svakom meču idemo na trijumf, a tako će biti i sutra. Nemamo posebnu pripremu za ovaj susret, on je uvek drugačiji od ostalih, ali neka specijalna motivacija igračima nije potrebna. Trudićemo se da stvari na kojima radimo primene i na predstojećoj utakmici. Ukoliko budemo igrali kako možemo i primenili sve sa treninga krajnji ishod će sigurno biti pozitivan – naglasio je učitelj Zvezdinih omladinaca.

Podsetimo, biseri koji stasavaju iza juga Marakane imaju 38 bodova, jedan manje od najboljeplasiranih rivala, Vojvodine i Čukaričkog.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama