Фудбал Фудбал/Најава утакмица Фудбал/Омладински погон

Омладинци спремни за дерби

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Омладинци Црвене звезде ће у среду, од 12 часова, одмерити снаге са вечитим ривалом у оквиру 18. кола Омладинске лиге Србије.

Прво гостовање у 2019. години црвено-бели дочекују у позитивној атмосфери, а Никола Пуача, стратег Звездиних јуниора који бране шампионску круну, оптимистичан је пред нове изазове.

– Дуел са Спартаком је био први такмичарски после дужег времена и сигурно да је имао посебну тежину с обзиром на околности. Одиграли смо добар меч и створили можда чак и више шанси него што сам очекивао. Са друге стране, реализација је морала да буде боља и морали смо знатно раније да обезбедимо три бода. Нећемо гледати у зубе победи, најбитније је да су играчи применили оно што смо тражили од њих, окрећемо се наредном мечу – рекао је Пуача.

Дерби, по традицији, осим три бода носи и борбу за престиж, а пренос овог сусрета, као и све остале Звездине дуеле у Омладинској лиги Србије ћете моћи да пратите уживо на нашем Јутјуб каналу Звезда кидс.

– Хтели или не, не знамо да играмо другачије него на победу. То је Црвена звезда без обзира на противника, у сваком мечу идемо на тријумф, а тако ће бити и сутра. Немамо посебну припрему за овај сусрет, он је увек другачији од осталих, али нека специјална мотивација играчима није потребна. Трудићемо се да ствари на којима радимо примене и на предстојећој утакмици. Уколико будемо играли како можемо и применили све са тренинга крајњи исход ће сигурно бити позитиван – нагласио је учитељ Звездиних омладинаца.

Подсетимо, бисери који стасавају иза југа Маракане имају 38 бодова, један мање од најбољепласираних ривала, Војводине и Чукаричког.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама