Hokej Hokej/Izveštaji

Mlađe selekcije hokejaškog kluba – rezultati

Hokejaši Crvene zvezde i Partizana (U15) odigrali su u ponedeljak jednu od dve utakmice (druga se igrala u sredu) koje odlučuju o tituli prvaka države do 15 godina. Domaćin je bila ekipa Partizana koja je u svojim redovima imala i dva ukrainska igrača i u prvoj utakmici je ubedljivo slavila.

Zvezda je dobro počela i golom Dinića došla u vodstvo od 0:1. Ipak, Partizan u igri 5 na 3 uspeva da savlada Zvezdinog golmana za 1:1. Do kraja prvog dela igre domaćin postiže još dva pogotka i odlazi na prvi odmor sa prednošću od 3:1. Drugi period nije doneo ništa novo. Partizan pojačan gorepomenutim igračima pokazao je da je trenutno bolji i u ovoj trećini postigao je brza tri pogotka za vodstvo od 6:1. Poslednja trećina donosi gol Dinića koji smanjuje na 6:2, ali domaćin postiže još jedan pogodak za konačnih 7:2.

Sledeći meč ova dva protivnika odigrala su u sredu, a domaćin je Crvena zvezda. Zvezda se revanširala Partizanu i sa 4 gola Matije Dinića i jednim golom Nike Gakovića, slavila sa 5:3 i tako uvela trku za šampionsku titulu u neizvesnu završnicu. Trener Marko Juloski, koji je zbog bolesti Borisa Danona, vodio ekipu rekao je: “Zvezda može do još jedne pobede nad Partizanom, ako disciplina i zalaganje bude kao na ovoj utakmici”.

U utorak, su na subotičkom ledu izašle selekcije do 12 i 15 godina i odigrale su svoje utakmice protiv ekipe Spartaka. Selekcija do 12 godina je poražena rezultatom 4:2, dok je selekcija U15 bila ubedljiva i slavila sa 7:0.

Selekcija do 18 godina (juniori) odigraće, u Beogradu, svoje utakmice 23. i 24. februara protiv ekipe Slavije iz Ljubljane.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama