Хокеј Хокеј/Вести

Тренер Рус задовољан, позива навијаче да подрже екипу

Звезда је прескочила још једну препреку. Овог пута убедљиво је савладана екипа Загреба (10:1 и 11:1), у двомечу одиграном у главном граду Хрватске, До краја регуларног дела остале су још две утакмице против Медвешчака, а ми смо замолили тренера Јовицу Руса да нам мало сумира утиске и осврне се на плеј оф. Иначе, пре него вам пренесемо шта је г. Рус рекао, морамо му честитати на, до сада, одлично одрађеном послу и како је укомпоновао екипу која немилосрдно гази све пред собом.

“Имали смо добар приступ у оба дана против екипе Загреба. Оно што радује јесте да су продуктивне биле све четири нападачке линије у оба сусрета. Честитам момцима на залагању и не бих издвајао појединце јер обе победе су биле допринос целе екипе”, каже тренер Рус.

Осврнуо се кратко и на утакмицу са Медвешчаком, и поновно позвао све навијаче да дођу и подрже екипу у борби за регионалну титулу ИХЛ такмичења.

“Већ у ову суботу и недељу играмо последње две утакмице регуларног првенства против носиоца шампионске титуле прошлогодишњег ИХЛ такмичења, екипе Медвешчака. Позивам публику да у што већем броју подржи наше момке што ће им сигурно улити самопоуздање за плеј оф који почиње од 2.  марта”.

 

Да, и ми се још једном придружујемо позиву и надамо се да ће се навијачи одазвати и поред неких других утакмица које се играју у истим терминима кад и утакмица против Медвешчака, а посебно се надамо да ће навијачи пружити подршку екипи у плеј офу и борби за титулу регионалног првака.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама