Hokej Hokej/Najava utakmica

Zvezdini oklopnici na dvomeču u Zagrebu

Hokejaši Crvene zvezde napokon će opet na led. Nakon pauze od sedam dana i dvomeča protiv Mladosti u Zagrebu, četa Jovice Rusa će opet put glavnog grada Hrvatske gde će odigrati dvomeč protiv ekipe Zagreba.

Zvezda je osigurala prvo mesto i pol poziciju pred plej of, a sada ostaje pitanje ko bi mogao da bude eventualni Zvezdin protivnik u polufinalu IHL takmičenja, obzirom da u 1/4 finala Zvezda igra protiv Vojvodine i tu definitivno ne bi trebalo da bude problema za naše hokejaše. Zagreb se trenutno nalazi na 4. mestu sa 41 bodom, ali i tri utakmice manje od ekipe Celja kja je na 2. poziciji sa 43 boda. Na trežem mestu je ekipa Triglava koja ima bod više od Zagreba i isti broj odigranih utakmica. Upravo ove tri ekipe će voditi glavnu borbu oko drugog, trećeg i četvrtog mesta, tako da se do poslednjeg kola neće znati na koga Zvezda ide u polufinalu.

Sve u svemu, sigurni smo da će četa Jovice Rusa u glavni grad Hrvatske otputovati samo sa jednim ciljem – da ostvari obe pobede i stavi svima do znanja da su najbolja ekipa trenutno u regionu i da s pravom očekuju da osvoje ovo takmičenje.

Ekipa će za meč sa Zagrebom biti spremna. U tim se vraćaju Luka Vukićević i Pavel Popravka, a jedino je neizvestan nastup Pavla Podunavca koji ima lakšu povredu.

Mečevi protiv Zagreba se igraju 12. i 13. februara (utorak i sreda) sa početkom od 19 i 17:45 časova.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama