Vaterpolo Vaterpolo/Vesti SDCZ

Može li Zvezda do još jednog iznenađenja?

Vaterpolisti Crvene zvezde su prošlog vikenda napravili pravu senzaciju kada su na bazenu Milan Gale Muškatirović savladali ekipu koja nema ni jedan poraz u Ligi šamppiona – dubrovački Jug. Mnogi portali su pisali o tome i zasita niko nije mogao da veruje da će tako nešto da se desi, uzimajući u vidu trnutačno stanje na tabeli kao i jačinu ekipa.

Ipak, senzacija se dogodila, a Zvezda već ove subote želi da proba da napravi novo iznenađenje. Naime,  crveno-belim vaterpolistima u subotu u goste dolazi neporažen ekipa Triglav regionalne vaterpolo lige, ekipa zagrebačke Mladosti. Svaki poznavalac dešavanja u vaterpolu zna da su Zagrepčani favoriti i da bi svaki drugi rezultat bio ravan još jednoj senzaciji. Ali čuda se dešvaju, zar ne? Upravo zato, naši vaterpolisti sigurno neće ući u bazen sa istaknutom belom zastavom nego će dati sve od sebe da se publici pokažu u najboljem svetlu i pokažu da pobeda iz susreta sa Jugom nije samo slučajnost, nego posledica napornog rada i zalaganja.

Zato dođite i podržite naše vaterpoliste u subotu i budite im vetar u leđa.

Utakmica Crvena zvezda – Mladost igra se u subotu (19. januar) sa početkom od 19:30 časova na bazenu Milan Gale Muškatirović.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama