Ватерполо Ватерполо/Вести СДЦЗ

Може ли Звезда до још једног изненађења?

Ватерполисти Црвене звезде су прошлог викенда направили праву сензацију када су на базену Милан Гале Мушкатировић савладали екипу која нема ни један пораз у Лиги шамппиона – дубровачки Југ. Многи портали су писали о томе и засита нико није могао да верује да ће тако нешто да се деси, узимајући у виду трнутачно стање на табели као и јачину екипа.

Ипак, сензација се догодила, а Звезда већ ове суботе жели да проба да направи ново изненађење. Наиме,  црвено-белим ватерполистима у суботу у госте долази непоражен екипа Триглав регионалне ватерполо лиге, екипа загребачке Младости. Сваки познавалац дешавања у ватерполу зна да су Загрепчани фаворити и да би сваки други резултат био раван још једној сензацији. Али чуда се дешвају, зар не? Управо зато, наши ватерполисти сигурно неће ући у базен са истакнутом белом заставом него ће дати све од себе да се публици покажу у најбољем светлу и покажу да победа из сусрета са Југом није само случајност, него последица напорног рада и залагања.

Зато дођите и подржите наше ватерполисте у суботу и будите им ветар у леђа.

Утакмица Црвена звезда – Младост игра се у суботу (19. јануар) са почетком од 19:30 часова на базену Милан Гале Мушкатировић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама