Хокеј Хокеј/Извештаји

Пораз јуниора у Јесеницама

Након што су синоћ одиграли једну маестралну утакмицу и савладали Јесенице, иако десетковани, са 5:3, већ јутрос наши оклопници нису имали довољно снаге да се супроставе лидеру. Што умор, што недостатак играчког кадра, учинило је да Звезда данас претрпи пораз од 5:2. Није Звезда била лоша, али домаћин је био бољи и заслужено славио.

Звезда је имала прикључак у утакмици све до 32. минута. До тада је на семафору стајало 3:2 за домаћина. Ипак, касније су Јесенице искористиле Звездине недостатке и успеле да дођу до победе од 5:2.

Звезда је дошла у водство голом Марка Драговића, али су Јесеничани са три поготка преокренули ток меча. Гол Вдовић Страхиње у 26. минути био је све што смо од нападачког арсенала видели од стране Звезде. После тога Јесенице постижу још два поготка и тиме оверавају победу.

За крај да честитамо нашим оклопницима који су показали да имају завидан квалитет и да је недостатак играчког кадра можда и највећи противник ове генерације. У сваком случају, после Нове године сигурно је да ћемо гледати још доста занимљивих мечева што се јуниора тиче.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама