Hokej Hokej/Najava utakmica

Nastupi mlađih selekcija za kraj godine

Selekcije hokejaškog kluba Crvena zvezda U12, 15, 16 i 18 imaju, za vikend, svoje poslednje nastupe u ovoj godini.

Juniori (U18) će nakon svojih pobeda nad Bledom gostovati u subotu i nedelju prvoplasiranoj ekipi Jesenica. Zvezda definitivno ima kvalitet, a ovaj duel će pokazati mogu li puleni Nenada Milinkovića napraviti korak dalje i pomrsiti račune onim najboljim ekipama, a Jesenice to sigurno jesu. Naravno, za tako nešto biće potrebno ispraviti određene greške iz prethodnih susreta, ući maksimalno skoncentrisano u mečeve i ostaviti srce na ledu. Verujemo da će to naši juniori i da urade, a mi im želimo puno sreće i da se vrate kući kao pobednici.

Kadeti trenera Marka Juloskog u petak i subotu dočekuju ekipu Bleda. Nakon što su u prethodnom kolu savladali ekipu Celja sa 3:2, crveno-beli oklopnici se nadaju da bi u ova dva meča sa ekipom Bleda mogli da naprave iznenađenje i dođu do pobeda. Bled je trenutno u boljoj formi i bolje je plasiran od naših kadeta. Ne samo što se nalaze na trećem mestu, nego imaju svega dve poraza i zaista su tvrd orah za sve ekipe u svom uzrastu. Zato pozivamo navijače da dođu do ledene hale Pionir i da podrže naše kadete. Utakmica u petak se igra od 17:15 časova, dok se u subotu igra od 16 časova. Ulaz u halu je besplatan.

Za kraj su nam ostale selekcije koje predvodi trener Boris Danon, a pomagaće mu trener Nikola Bera (U12 i U15). Ove dve selekcije će, ove subote, da krenu put Subotice gde će svoje snage da odmere sa vršnjacima iz Spartaka. Prva na led će izaći selekcija do 15 godina koja će svoj meč započeti u 14 časova, dok će selekcija do 12 godina svoj meč odigrati od 16:30 časova. Lepa prilika za sve zvezdaše iz Subotice da pruže podršku ovim mladim hokejašima.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama