Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда опет боља од Војводине

Данас су се у леденој хали Пионир састала једине две сениорске екипе из Србије, Црвена звезда и Војводина, које су одиграли свој меч у оквиру ИХЛ такмичења. Звезда је и овога пута била боља и славила је са високих 7:1

СКХЛ Црвена звезда – ХК Војводина 7:1 (3:0, 1:0, 3:1)

Већ у првој трећини црвено-бели су ставили до знања да изненађења на овој утакмици неће бити. Први погодак пао је већ у 41. секунди мећа када је Павле Подунавац на асистенцију Николе Керезовића довео Звезду у водство од 1:0. Није се дуго чекало на други погодак. Играо се други минут када су црвено-бели голом Душана Јанковића повели са 2:0 (асистенција Богдан ГаидашАртјом Кулешов). На 3:0, што је био и коначан резултат ове трећине, повисио је Михал Даниел, а асистирали су му Богдан Гаидаш и Роберт Сабадош.

У другој трећини виђен је само један погодак. Пак се опет закопрцао у мрежи гостију, а стрелац за 4:0 био је Лука Вукићевић (асистенција Душан Јанковић).

И онда у последњем периоду су виђена четири поготка. Прво је на 5:0 повисио Вјачеслав Чегринтсев (асистенција Никола Керезовић), а високих 6:0 било је дело Богдана Гаидаша (асистенција Артјом Кулешов). Војводина успева да дође до почасног поготка голом Оливера Лантагнеа, а за коначних 7:1 побринуо се капитен Марко Бркушанин (асистенција Вјачеслав ЧегринтсевНикола Керезовић).

Ова два противника би још један свој меч требала да одиграју у уторак, у Новом саду, а ми ћемо вас обавестити о термину одигравања тог меча ако до њега дође.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама