Хокеј Хокеј/Извештаји

Кадети преокретом до победе

Кадети Црвене звезде данас су угостили екипу Цеља у оквиру ИХЛ такмичења селекција до 16 година. Иако су два пута били у резултатском заостатку, пулени Марка Јулоског су успели да преокрену меч и славе.

СКХЛ Црвена звезда – ХК ЕЦЕ Цеље 3:2 (1:1, 0:0, 2:1)

Цеље је дошло у водство у 10. минути прве трећине, а стрелац за 0:1 била је Јулија Блазиншек. Ипак, први део се завршава нерешеним исходом 1:1, а за то се побринуо Нико Гаковић који је у 14. минути спровео пак у мрежу гостију (асистенција Вук Краљанац).

У другом периоду нису видели голове, а у трећем делу игре Цеље опет долази у водство. У 43. минути Марти Чрепиншек доноси водство гостима од 1:2, али се Звезда вратила у меч преко Вука Николића који у 44. минути доноси изједначење од 2:2. И онда, у 53. минути сусрета, Сава Станковић постиже победоносни погодак за Звездине кадете – 3:2. До краја се резултат није мењао па су тако црвено-бели успели да прекину низ пораза и забележе победу.

Тренер Марко Јулоски је прокоментарисао утакмицу за наш портал:

“Била је веома тешка утакмица, што говори и сам резултат. Генерално нисмо одиграли како је требало, али најбитнија је победа. Нама остаје да тренирамо у условима какве имамо и да покушамо да одиграмо што је могуће боље у наредним утамицама.”

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама