Vaterpolo Vaterpolo/Izveštaji SDCZ

Zvezdi bod u Kotoru

Izvor: CZBG, Radovanović D.

Vaterpolisti Crvene zvezde gostovali su sinoć ekipi Primorca, u Kotoru, i vratili se kući sa jednim bodom.

Primorac – Crvena zvezda 6:6 (1:2, 2:0, 3:1, 0:3)

Crvena zvezda je dobro otvorila ovaj susret i prvu četvrtinu završila sa prednošću od jednog gola (1:2). Kristijan Šulc, koji je u odličnoj formi, postigao je oba gola. Prvo je nakon minut i po igra doveo crveno-bele u vodstvo od 0:1, da bi domaćini na 2:48 do kraja ove četvrtine izjednačili na 1:1 golom Dimitrija Kriještorca. A onda je na scenu ponovo stupio Kristijan Šulc i na 1:34 do kraja četvrtine doneo Zvezdi vodstvo od 1:2.

Primorac ipak uspeva da preokrene rezultat i u drugoj četvrtini postiže dva gola. Naši nikako nisu uspevali da pogode mrežu domaćina koji golovima Marka Ivankovića i Viktora Višnjakova dolaze do preokreta i vodstva od 3:2.

U trećem periodu ove utakmice Zvezda nikako ne uspeva da poveže svoje redove. Marko Gopčević donosi vodstvo Primorcu od dva gola razlike – 4:2, a Zvezda uspeva da smanji na 4:3 golom Dušana Vasića. Međutim, bilo je to sve što smo videli od naših vaterpolista u ovoj četvrtini. Do kraja ovog dela igre domaćini golovima Marka Gopčevića i Damira Crepulja dolaze do vodstva od 6:3 i činilo se sigurne pobede.

Međutim, u poslednjem delu igre Zvezda se budi i uspeva da dobije ovu četvrtinu i tako ode kući neporažena. Prvo Veljko Tankosić pogađa za 6:4, da bi Luka Perković smanjio na 6:5 i doneo pravu neizvesnost u ovu utakmicu. Na svega 33 sekunde do kraja utakmice domaćini gube loptu i Zvezda je krenula u poslednji napad. I onda doslovno u poslednjoj sekundi ovog susreta, Zvezdin junak, Kristijan Šulc, donosi izjednačenje za crveno-bele.

Crvena zvezda je u poslednje tri utakmice neporažena i nadamo se da će se ovaj niz nastaviti. U sledećem kolu naši vaterpolisti će gostovati ekipi Šapca,

Komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama