Остали спортови СДЦЗ

РЛК представио новог тренера

Извор: Званична ФБ страница РЛК Црвена звезда

Рагби лига клуб Црвена звезда представио је новог тренера. Након савршене сезоне, на чело нашег клуба дошао је Брет Даејвидсон, који је за клупску страницу рекао следеће:

“Велика је привилегија и част бити именован за тренера Црвене звезде у оваквом тренутку. Учешће у Челенџ купу за мене лично је остварење сна и моран да се захвалим Колину који је имао велико поверење у мене. Упознат сам са играчким кадром јер сам већ са доста њих радио током тренирања националне селекције Србије, а сада ћемо имати прилику да заједно радимо и на клупском нивоу. То је одлична група момака која заједно са фантастичним руководством клуба може Црвену звезду да подигне на један нови, далеко виши ниво!”

“Надам се да ћу пронаћи начин да испратим рад Фила Економидиса. Његова екипа је имала фантастичну сезону, а ја сам захвалан Филу што сам овде у Србији имао прилике да радим са њим и да од њега „крадем“ знање. Он је једно тешко старо „копиле“ које има срце од злата и надам се да ћемо наставити да испунимо сва очекивања.

“Учешће у Челенџ купу је невероватна прилика не само за Црвену звезду, већ и за српски рагби у целини јер ћемо моћи да се одмеримо са другим европским земљама и учиномо оно чему тежимо.”

“Домаћа такмичења у Србији из године у годину постају све јача. Јуниорске категорије стварају све боље играче који имају велики таленат и потенцијал који уносе у домаће такмичење и то ће бити катализатор који ће подићи рагби на један много виши ниво у Србији.”

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама