Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице СДЦЗ

Звезда и ТЕНТ за пласман у полуфинале Купа

Извор: ОКЦЗ, званични сајт

Одбојкашице Црвене звезде у среду (18 часова) дочекују ТЕНТ у другој утакмици четвртфинала Купа Србије.

Црвено-беле су првом мечу у Обреновцу тријумфовале са 1:3, по сетовима 25:23, 23:25, 18:25, 21:25, и налазе се на корак до пласмана у полуфинале. Неопходно је да Звездине даме освоје два сета у овом дуелу.

Одбојкашице ТЕНТ-а и Црвене звезде су одиграле још један меч у овој сезони. Било је то 28. октобра у Обреновцу, а наше одбојкашице су и тада биле боље резултатом 2:3 (25:21, 25:22, 22:25, 23:25, 9:15).

Реванш утакмица четвртфинала Купа Србије између Црвене звезде и ТЕНТ-а на програму је у среду 28. новембра од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Александар Петровић и Станислава Симић.

По пропозицијама Купа Србије у четвртфиналу се играју две утакмице. У случају да противници имају по једну победу, полуфиналисту одређује бољи сет количник из одиграних утакмица, односно бољи поен количник из сваке утакмице појединачно, уколико је сет количник исти. У случају да се на овакав начин не може одредити полуфиналиста, игра се додатни “златни сет”, који одређује коначног победника четвртфинала.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама