Hokej Hokej/Vesti Hokej/Najava utakmica

Subota popodne rezervisana za Erste turnir u Pioniru

U subotu, ledena dvorana hale Pionir biće ispunjena najmlađim igračima, koji će uzeti učešće u još jednom Erste turniru!

Sa početkom u 15:45, na led će izaći čak šest klubova, koji će se gotovo četiri sata nadmetati među sobom. Princip igre jeste ‘svako sa svakim’, što ukazuje na to da će tribine (koje će, iskreno se nadamo, biti pune!) biti u prilici da isprate po čak pet nastupa svakog tima.

Pravo učešća na turniru, ovog puta, imaju deca starosti do 8 godina, dok su, kako smo ranije i saopštili, rukovodstvo kluba, kao i turnira, kojim upravlja g. Koljenšić, predstavili inovacije u okviru turnura, u želji da se što je više mališana moguće, priključi igri.

Naime, jedan od uslova svakako je da svaki tim ima po tri postave, gde će svaka nositi određenu boju kao obeležje. Cilj ovoga svakako je veći broj aktivnih učesnika turnira, kao i razvoja igre. Stoga se ovaj Erste turnir i smatra razvojnim.

Selekcija U8 već je bila u prilici da na ledu SPENS-a, u Novom Sadu odigra Erste turnir, pred značajnim brojem posetilaca, dok je učešće mališana premašilo cifru od njih 70! U istom duhu, želja kluba je svakako, da se i ovog puta igra pred što popunjenijim tribinama, sa podjednako velikim brojem malenih hokejaša.

Više o novitetima donetih po pitanju učešća klubova u Erste turniru, možete pronaći na našem sajtu, pod odeljkom czbgtv.com/hokej.

Subotnji turnir će se, pored uprave kluba i koordinatora g. Koljenšića, odvijati uz pomoć nadzora i organizacije Tee Tatarac, te se ovim putem unapred zahvaljujemo svima na pomoći i učešću.

Dakle, vidimo se u subotu, već od 15:45. Obećavamo divno proveden vikend!

SVI NA HOKEJ!!

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama