Хокеј Хокеј/Вести Хокеј/Најава утакмица

Субота поподне резервисана за Ерсте турнир у Пиониру

У суботу, ледена дворана хале Пионир биће испуњена најмлађим играчима, који ће узети учешће у још једном Ерсте турниру!

Са почетком у 15:45, на лед ће изаћи чак шест клубова, који ће се готово четири сата надметати међу собом. Принцип игре јесте ‘свако са сваким’, што указује на то да ће трибине (које ће, искрено се надамо, бити пуне!) бити у прилици да испрате по чак пет наступа сваког тима.

Право учешћа на турниру, овог пута, имају деца старости до 8 година, док су, како смо раније и саопштили, руководство клуба, као и турнира, којим управља г. Кољеншић, представили иновације у оквиру турнура, у жељи да се што је више малишана могуће, прикључи игри.

Наиме, један од услова свакако је да сваки тим има по три поставе, где ће свака носити одређену боју као обележје. Циљ овога свакако је већи број активних учесника турнира, као и развоја игре. Стога се овај Ерсте турнир и сматра развојним.

Селекција У8 већ је била у прилици да на леду СПЕНС-а, у Новом Саду одигра Ерсте турнир, пред значајним бројем посетилаца, док је учешће малишана премашило цифру од њих 70! У истом духу, жеља клуба је свакако, да се и овог пута игра пред што попуњенијим трибинама, са подједнако великим бројем малених хокејаша.

Више о новитетима донетих по питању учешћа клубова у Ерсте турниру, можете пронаћи на нашем сајту, под одељком czbgtv.com/hokej.

Суботњи турнир ће се, поред управе клуба и координатора г. Кољеншића, одвијати уз помоћ надзора и организације Тее Татарац, те се овим путем унапред захваљујемо свима на помоћи и учешћу.

Дакле, видимо се у суботу, већ од 15:45. Обећавамо дивно проведен викенд!

СВИ НА ХОКЕЈ!!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама