Hokej Hokej/Vesti Hokej/Najava utakmica

Veterani napokon na ledu!

Veterani hokejaškog kluba Crvena zvezda dočekali su svojih pet minuta.

Sutra od 22 časa, naši oklopnici krenuće u odbranu titule.  Prvi protivnik je ekipa Vojvodine, a utakmica će se odigrati u lednoj hali dvorane SPENS. Biće ovo divna prilika za sve zaljubljenike u ovaj predivni sport da dođu i pruže podršku našim veteranima koji ih sigurno neće uskratiti zadovoljstva da gledaju dobar hokej i uživaju u potezima onih koji su obeležili neko lepše vreme što se hokeja tiče.

Evo, da se podsetimo šta su nam veterani poručili pre izvesnog vremena kada su krenuli u okupljanje i pripremu za novu sezonu:

“Naime, pri SKHL Crvena zvezda formirana je sekcija veterana, tako da ove sezone nastupamo kao Crvena zvezda – veterani. Ove godine smo koncipirani na sledeći način – treneri Zvezde Rus, Milinković, Julovski i Danon, pojačani sa Nikolom Berom, će dat doprinos u okviru svojih mogućnosti, pošto su dosta zauzeti. Najstarija linija naše ekipe je pojačana dolaskom Slavka Bubnića. Takođe, posle pauze od jedne sezone, vratio se Protić jedan od osnivača veteranske ekipe. Na golu, pored legende našeg hokeja, Tomića, biće još Mihajlović i Nikolić. Naravno tu je jedan od najomiljenijih igrača Zvezde, Duja Zečević, kao i sin legende Zvezde, Miodraga Šišića, Robert. Uz nas ostale Radosavljevića, A. Mihajlovića, Crnoglavca, Tatića, Jokića, Plaovića, Radovića, kapitena Pavićevića, Kravljanca i možda još nekog iznenađenja, to bi bio okvirni sastav za ovu sezonu. Kao što se vidi, akcenat je na bivšim igračima Crvene zvezde. Pokušaćemo i ove godine, uz pomoć kluba, da ponovo osvojimo ligu i da učestvujemo na turnirima kada možemo. Stručni štab čine trener Mitrović, tehniko Popović, a sve uz veliku pomoć legende Vojina Koljenšića-Šilje. Veliki pozdrav od veterana SKHL.Crvena zvezda!!!”

Ekipa našeg portala želi veteranskoj sekciji hokejaškog kluba Crvena zvezda mnogo uspeha u nastupajućoj sezoni!

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama